Moderní česká cukrařina /

Josef Maršálek sepsal 47 skvělých receptů - nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro brit...

Celý popis

Hlavní autor: Maršálek, Josef, 1982-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : XYZ, 2020
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01702nam a22003977i 4500
001 77178
003 CZ PrSKC
005 20200401133309.0
007 ta
008 200213s2020 xr a e f 000 0 cze d
020 |a 9788075976246  |q (vázáno) :  |c Kč 369,00 
040 |a LTG001  |b cze  |e rda  |d LTG001 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19 
080 |a 641.85  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Maršálek, Josef,  |d 1982-  |7 xx0240765  |4 aut 
245 1 0 |a Moderní česká cukrařina /  |c Josef Maršálek 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b XYZ,  |c 2020 
300 |a 189 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 |a Josef Maršálek sepsal 47 skvělých receptů - nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.  |b Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu. Nakladatelská anotace. Kráceno. 
650 0 7 |a moučníky  |7 ph115366  |2 czenas 
650 0 7 |a dezerty  |7 ph114308  |2 czenas 
650 0 9 |a cakes 
650 0 9 |a desserts 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks 
910 |a LTG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 77178 
993 |0 0  |1 315200326631  |2 ddc  |4 0  |6 641_850000000000000  |7 0  |9 104963  |a 250.92  |b 0  |c 906010  |d 2020-04-01  |e 25  |f NAUC  |g 641.85  |h 369.00  |i 1  |l NAUC  |m 11  |q 2024-05-20  |r 2024-03-22  |s 2024-03-22  |t 5  |v NF  |w 2020-04-01  |y KN  |z NF