Moderní česká cukrařina /

Josef Maršálek sepsal 47 skvělých receptů - nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro brit...

Celý popis

Hlavní autor: Maršálek, Josef, 1982-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : XYZ, 2020
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200326631 906010 641.85 Naučná literatura Vypůjčeno
do: 20. 5. 2024
25x