Aurora povstává - Kaufman, Amie (CooBoo, 2020)
Úvodní díl nové sci-fi série oblíbených autorů. Příběh plný akce a napětí se odehrává v 24. století. Záchrana tajemné dívky může vyvolat meziplanetární válku a šancí na záchranu celé galaxie je jednotka odpadlíků z Akademie Aurora. Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů. A do toho je tu Aurora Jie-Lin O’Malleyová, dívka, která může spustit válku gigantických rozměrů. Tyova banda podivínů teď představuje jedinou naději celé galaxie. Nejsou to hrdinové, které si zasloužíme, ale ti jediní, co byli po ruce. Nakladatelská anotace. Kráceno.