Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina /
Autor: Dallen, Maria
Vydáno: (2010)
Jak nezemřít : objevte potraviny, u nichž je vědecky dokázáno, že předcházejí chorobám a dokážou zvrátit jejich průběh /
Onemocnění, jako jsou nemoci srdce a cév, rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a další), si každý rok i u nás vyžádají desítky tisíc lidských životů. Tak tomu být ale nemusí. Když se zařídíte podle rad dr. Michaela Gregera, zakladatele a provozovatele webovýc...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Greger, Michael |
---|---|
Další autoři: | Stone, Gene, 1951-, Nejedlá, Marcela |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Bratislave :
Noxi,
2017
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina /
Autor: Dallen, Maria
Vydáno: (2010) -
Co nejíst, když- /
Autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Vydáno: (2013) -
Mým jídlákům, aneb, Potraviny, jak je znáte i neznáte /
Autor: Náměstková, Lenka, 1968-
Vydáno: (2005) -
Jak přežít dobu jedovou? /
Autor: Strunecká, Anna, 1944-
Vydáno: (2012) -
Výživa a léky v těhotenství a při kojení /
Autor: Pokorná, Jitka
Vydáno: (2008)