Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, v...
Hlavní autor: | Katz, Sandor Ellix, 1962- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2015
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02212nam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 11429 | ||
005 | 20190210042649.0 | ||
008 | 180306s2015 xr a|||e|f|cze000|0|cze d | ||
015 | |a cnb002650100 | ||
020 | |a 978-80-247-5214-3 |q (brožováno) : |c 297.00 Kč | ||
040 | |a LTG001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 613.2 |2 h | ||
100 | 1 | |a Katz, Sandor Ellix, |d 1962- |7 xx0192312 |4 aut |9 34418 | |
245 | 1 | 0 | |a Síla přírodní fermentace : |b jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / |c Sandor Ellix Katz ; z anglického originálu Wild fermentation, vydaného nakladatelstvím Chelsea Green Publishing Co, přeložila Zuzana Ouhrabková |
250 | |a První vydání | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Grada, |c 2015 | |
300 | |a 255 stran : |b ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy | ||
520 | 2 | |a Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. | |
650 | 0 | 7 | |a hygiena výživy |7 ph120989 |2 czenas |9 34419 |
650 | 0 | 7 | |a fermentace |7 ph135618 |2 czenas |9 34420 |
650 | 0 | 7 | |a fermentované potraviny |7 ph861144 |x terapeutické účinky |2 czenas |9 34421 |
650 | 0 | 7 | |a jídla |2 czenas |9 46754 |
653 | |a životospráva |a zdravá výživa |a kuchařky |a kysání |a kvašení |a potraviny |a recepty | ||
765 | 0 | |t Wild fermentation |9 Česky | |
910 | |a LTG001 | ||
928 | 1 | |a Grada Publishing | |
999 | |d 11429 | ||
993 | |0 0 |1 315200314440 |2 ddc |4 0 |6 613_200000000000000 |7 0 |9 23418 |a 201.96 |b 0 |c 314440 |d 2018-03-06 |e 28 |f NAUC |g 613.2 |h 297.00 |j 127 |l NAUC |m 19 |n 0 |q 2024-04-26 |r 2023-11-07 |s 2023-11-07 |t 5 |v NF |w 2018-05-11 |y KN |z NF |