Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, v...

Celý popis

Hlavní autor: Katz, Sandor Ellix, 1962-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2015
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02212nam a2200373 i 4500
001 11429
005 20190210042649.0
008 180306s2015 xr a|||e|f|cze000|0|cze d
015 |a cnb002650100 
020 |a 978-80-247-5214-3  |q (brožováno) :  |c 297.00 Kč 
040 |a LTG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 613.2  |2 h 
100 1 |a Katz, Sandor Ellix,  |d 1962-  |7 xx0192312  |4 aut  |9 34418 
245 1 0 |a Síla přírodní fermentace :  |b jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /  |c Sandor Ellix Katz ; z anglického originálu Wild fermentation, vydaného nakladatelstvím Chelsea Green Publishing Co, přeložila Zuzana Ouhrabková 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Grada,  |c 2015 
300 |a 255 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
520 2 |a Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. 
650 0 7 |a hygiena výživy  |7 ph120989  |2 czenas  |9 34419 
650 0 7 |a fermentace  |7 ph135618  |2 czenas  |9 34420 
650 0 7 |a fermentované potraviny  |7 ph861144  |x terapeutické účinky  |2 czenas  |9 34421 
650 0 7 |a jídla  |2 czenas  |9 46754 
653 |a životospráva  |a zdravá výživa  |a kuchařky  |a kysání  |a kvašení  |a potraviny  |a recepty 
765 0 |t Wild fermentation  |9 Česky 
910 |a LTG001 
928 1 |a Grada Publishing 
999 |d 11429 
993 |0 0  |1 315200314440  |2 ddc  |4 0  |6 613_200000000000000  |7 0  |9 23418  |a 201.96  |b 0  |c 314440  |d 2018-03-06  |e 28  |f NAUC  |g 613.2  |h 297.00  |j 127  |l NAUC  |m 19  |n 0  |q 2024-04-26  |r 2023-11-07  |s 2023-11-07  |t 5  |v NF  |w 2018-05-11  |y KN  |z NF