Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) /
Hlavní autor: | Vašák, Jaroslav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Libri,
2001
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200214236 | 214236 | 641.5(437) | (neuvedeno) | Dostupné | 53x |