Výživou proti rakovině : prevence rakoviny pomocí stravy /

Úvodní kapitoly knihy jsou věnovány stručné chrakteristice rakoviny, jejím příčinám, vývoji a léčbě. Hlavní část se zabývá otázkou, jakou roli hraje v tomto procesu strava, zejména pak potravinami, které tuto nemoc zpomalují či dokážou její postup zastavit.

Hlavní autor: Béliveau, Richard, 1953-
Další autoři: Gingras, Denis, Kliková, Gabriela
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vyšehrad, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 616
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200252176 252176 613.2 (neuvedeno) Dostupné 32x