Kuchařka pro alergiky /
Více než 100 receptů, které umožní celé rodině pochutnat si na dobrém jídle, i když je někdo z jejích členů postižen potravinovou alergií. Čerstvě připravené pokrmy využívají zeleninu z vlastní zahrady, ale i věci, jež koupíte v supermarketu. Čtyři kuchařky v jedné - jednotlivé pokrmy lze upravit na...
Hlavní autor: | Sherwood, Alice |
---|---|
Další autoři: | Fraisová, Alexandra |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Ikar,
2009
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Více než 100 receptů, které umožní celé rodině pochutnat si na dobrém jídle, i když je někdo z jejích členů postižen potravinovou alergií. Čerstvě připravené pokrmy využívají zeleninu z vlastní zahrady, ale i věci, jež koupíte v supermarketu. Čtyři kuchařky v jedné - jednotlivé pokrmy lze upravit na verzi bez lepku, bez mléka, bez vajec nebo bez ořechů, což znamená, že některé recepty obsahují i tři verze! S alergií nebo potravinovou intolerancí nemusíte žít jako asketa. Upečte si chléb s kůrčičkou, nadýchané koláče, jemné dorty, dokonce si dopřejte zmrzlinu, kterou jinak nesmíte. Pilaf z rýže basmati, borůvkové mufiny, halibut s bramborovou krustou, kachna s jablky a celerem, dušené kuře s olivami a cizrnou, pečené brambory s česnekem a mořskou solí, chilli con carne, jehněčí karí se špenátem a jogurtem, grilovaná kukuřice, musaka, marinovaný losos miso, pečené vepřové maso s fenyklem, zálivky a dipy... |
---|---|
Fyzický popis: |
224 s.: barev.fot. + obsahuje rejstřík |
ISBN: |
9788024911878 : |