Kuchařka pro alergiky /

Více než 100 receptů, které umožní celé rodině pochutnat si na dobrém jídle, i když je někdo z jejích členů postižen potravinovou alergií. Čerstvě připravené pokrmy využívají zeleninu z vlastní zahrady, ale i věci, jež koupíte v supermarketu. Čtyři kuchařky v jedné - jednotlivé pokrmy lze upravit na...

Celý popis

Hlavní autor: Sherwood, Alice
Další autoři: Fraisová, Alexandra
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Ikar, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Více než 100 receptů, které umožní celé rodině pochutnat si na dobrém jídle, i když je někdo z jejích členů postižen potravinovou alergií. Čerstvě připravené pokrmy využívají zeleninu z vlastní zahrady, ale i věci, jež koupíte v supermarketu. Čtyři kuchařky v jedné - jednotlivé pokrmy lze upravit na verzi bez lepku, bez mléka, bez vajec nebo bez ořechů, což znamená, že některé recepty obsahují i tři verze! S alergií nebo potravinovou intolerancí nemusíte žít jako asketa. Upečte si chléb s kůrčičkou, nadýchané koláče, jemné dorty, dokonce si dopřejte zmrzlinu, kterou jinak nesmíte. Pilaf z rýže basmati, borůvkové mufiny, halibut s bramborovou krustou, kachna s jablky a celerem, dušené kuře s olivami a cizrnou, pečené brambory s česnekem a mořskou solí, chilli con carne, jehněčí karí se špenátem a jogurtem, grilovaná kukuřice, musaka, marinovaný losos miso, pečené vepřové maso s fenyklem, zálivky a dipy...
Fyzický popis: 224 s.: barev.fot. + obsahuje rejstřík
ISBN: 9788024911878 :