Tajemství výrobců potravin : příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se svou stravou-- /
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny? Moderní "civilizovaná" strava musí být v prvé řadě upravena co nejvýhodněji pro trh...Příručka zákazníka, kter...
Hlavní autor: | Syrový, Vít, 1964- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
V. Syrový,
2007
|
Vydání: | 4. rozš. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 614 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200256063 | 256063 | 663/664 | (neuvedeno) | Dostupné | 10x |