Co dům dal : vaříme rychle a s nápadem ze zbytků i zásob - rady, triky a neobyčejné recepty /
Kdo by to neznal - přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Michelin, a s fantazií vykouzlíte nové úžasné jídlo. Ilustrovaný seznam surovin v...
Hlavní autor: | Jaros, Patrik |
---|---|
Další autoři: | Beer, Günter, 1955- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Bratislava :
Slovart,
2010
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad naučná 1
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200265477 | 265477 | 641.5 | Naučná literatura | Dostupné | 24x |