Co dům dal : vaříme rychle a s nápadem ze zbytků i zásob - rady, triky a neobyčejné recepty /

Kdo by to neznal - přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Michelin, a s fantazií vykouzlíte nové úžasné jídlo. Ilustrovaný seznam surovin v...

Celý popis

Hlavní autor: Jaros, Patrik
Další autoři: Beer, Günter, 1955-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Bratislava : Slovart, 2010
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad naučná 1

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200265477 265477 641.5 Naučná literatura Dostupné 24x