Jídlo a pití podle hvězd /

Jak se gastronomicky zavděčit zrozencům v tom kterém znamení pod le jejich letory, to spolehlivě poradí právě tato netradiční kucha řská příručka, jež obsahuje 250 receptů všeho druhu. A nejen to, l ze se z ní dovědět, jak si má kdo počínat ve své životosprávě, čeh o by se měl vyvarovat, co mu prosp...

Celý popis

Hlavní autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Velké Bílovice : TeMi CZ, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Edice: VaříTeMi ; 18
Témata:
Konspekt: 641
133
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře