Cukrářská technologie /
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami
Hlavní autor: | Půlpánová, Alena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Hradec Králové :
R plus,
2013
|
Vydání: | 3. vyd. (2. vyd. v nakl. Radek Runštuk - R plus |
Témata: | |
Konspekt: | 663 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200283136 | 283136 | 663.916 | (neuvedeno) | Dostupné | 11x |