Malá škola zavařování /

Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných recep...

Celý popis

Další autoři: Hejná, Jana, 1984-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200299848 299848 641.4 Naučná literatura Vypůjčeno
do: 24. 5. 2024
19x