Malá škola zavařování /
Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných recep...
Další autoři: | Hejná, Jana, 1984- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200299848 | 299848 | 641.4 | Naučná literatura |
Vypůjčeno
do: 24. 5. 2024 |
19x |