Doba jedová Geneticky modifikované potraviny /

Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jas...

Celý popis

Hlavní autor: Smith, Jeffrey M., 1958-
Další autoři: Micka, Daniel, 1963-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Stanislav Juhaňák - Triton, 2015
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 60
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou shrnuty odkazy a popisy výzkumných studií a teoretických rizik
Popis jednotky: Přeloženo z angličtiny
Podnázev v prelimináriích: zdokumentovaná zdravotní rizika geneticky upravených potravin
Fyzický popis: 525 stran ; 20 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN: 978-80-7387-924-2