Kniha o kávě : průvodce světem kávy s recepty na její přípravu /

Pěstování, sklizeň a pražení kávy. Různé způsoby domácí přípravy kávy. Profesionální kávovary. Postupy na přípravu klasických káv, zdobení (technika latte art). Recepty na přípravu kávových specialit

Hlavní autor: Veselá, Petra
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200317221 902078 663.93 Naučná literatura Dostupné 14x