Stravou proti zánětu : zásady protizánětlivé stravy, vzorové jídelníčky, 135 originálních receptů /
Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Lidé pravidelně konzumují mnoho potravin, které jim nedělají dobře. Po provedení stravovacích změn a vynechání některých druhů, na které může tělo být citlivé nebo přímo alergické, zpravidla netrvá dlouho a začnou se cítit...
Hlavní autor: | Frej, David, 1965- |
---|---|
Další autoři: | Friedri, Jona |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2017
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Lidé pravidelně konzumují mnoho potravin, které jim nedělají dobře. Po provedení stravovacích změn a vynechání některých druhů, na které může tělo být citlivé nebo přímo alergické, zpravidla netrvá dlouho a začnou se cítit lépe. Tuto knihu autor připravoval na základě praktických zkušeností a moderních vědeckých poznatků. Zahrnuje principy protizánětlivé stravy i originální a nutričně vyvážené recepty splňující zásady protizánětlivé stravy. Je návodem, který pomůže sestavit si vlastní jídelníček z potravin, které působí protizánětlivě a snižují riziko chronických nemocí. Najdete zde recepty pro všechny příležitosti, předkrmy, přílohy, saláty, polévky, hlavní jídla bezmasá i s masem a dezerty. Nakladatelská anotace. Kráceno. Ve chvíli, kdy nás imunitní systém začne chránit proti toxinům a škodlivým látkám ve stravě, vodě nebo ovzduší, spustí se v našem těle zánět. Jako přirozený biologický proces reaguje na vnější podněty proto, abychom zůstali zdraví. |
---|---|
Fyzický popis: |
175 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
ISBN: |
9788072815203 |