Luštěniny ze Svatojánu /

Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin a to nejen pro vegetariány a vegany. Jak luštěniny nápaditě a hlavně chutně připravit? Inspirujte se kuchařkami ze Svatojánu!

Hlavní autor: Francová, Eva, 1968-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Motto, 2019
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200324496 904697 641.55 Naučná literatura Vypůjčeno
do: 24. 5. 2024
10x