Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny /

Český veganský šéfkuchař spojuje své zkušenosti ze světové gastronomie s každodenní praxí v restauraci i v domácí kuchyni, kreativní postupy a dostupné sezónní suroviny. Spolu s luštěninami hraje i tady velkou roli čerstvá lokální zelenina. Kniha je proto nabitá jejími běžnými i znovu objevovanými d...

Celý popis

Hlavní autor: Klíma, Petr
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Smart Press, 2019
Vydání: Vydání první
Edice: Jídlo jako lék
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200326887 905807 641.55 Naučná literatura Vypůjčeno
do: 22. 5. 2024
10x