Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny /
Český veganský šéfkuchař spojuje své zkušenosti ze světové gastronomie s každodenní praxí v restauraci i v domácí kuchyni, kreativní postupy a dostupné sezónní suroviny. Spolu s luštěninami hraje i tady velkou roli čerstvá lokální zelenina. Kniha je proto nabitá jejími běžnými i znovu objevovanými d...
Hlavní autor: | Klíma, Petr |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Smart Press,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Jídlo jako lék
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200326887 | 905807 | 641.55 | Naučná literatura |
Vypůjčeno
do: 22. 5. 2024 |
10x |