Malá kniha etikety u stolu /

Etiketa stolování.

Hlavní autor: Špaček, Ladislav, 1949-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydání: 1. vyd.
Edice: Malá kniha etikety
Témata:
Konspekt: 395
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Etiketa stolování.
Malá kniha etikety u stolu je druhým dílem série malých a praktických rádců z pera Ladislava Špačka. Tu by si měli přečíst všichni bez ohledu na věk a společenské postavení, protože právě při stolování se projeví, jak je kdo zběhlý ve společenském životě. Seznámíme se s pravidly zasedacího pořádku, se správným chováním u stolu, dozvíme se, jak správně prostřít, jak nakládat s ubrouskem, jak držet příbor, jak jíst polévku, krevety, mušle, těstoviny, co s párátkem. V závěru se dozvíme více o různých typech stolování - banketu, rautu, nebo u nás méně známý revéllion. Nakladatelská anotace.
Popis jednotky: Terminologický slovník
Fyzický popis: 137 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 17 cm
ISBN: 9788020422507