Low carb : zdravé pochutnání /
Přehled kuchařských receptů vycházejících z nízkoenergetické výživy. Podstatou nízkosacharidové výživy (Low Carb) je 40 % tuků, 30 % sacharidů a 30 % bílkovin. Knížka obsahuje jednoduché i obtížnější recepty na přípravu vegetariánských pokrmů, polévek, jídel z rybího i hovězího masa a rovněž dezertů...
Hlavní autor: | Wetzstein, Cora |
---|---|
Další autoři: | Neubauer, Mathias, 1970-, Habartová, Hana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2020
|
Vydání: | České vydání první |
Edice: |
Jak na to (Jan Vašut)
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200333014 | 908610 | 641.56-056.22 | Naučná literatura | Dostupné | 3x |