Low carb : zdravé pochutnání /

Přehled kuchařských receptů vycházejících z nízkoenergetické výživy. Podstatou nízkosacharidové výživy (Low Carb) je 40 % tuků, 30 % sacharidů a 30 % bílkovin. Knížka obsahuje jednoduché i obtížnější recepty na přípravu vegetariánských pokrmů, polévek, jídel z rybího i hovězího masa a rovněž dezertů...

Celý popis

Hlavní autor: Wetzstein, Cora
Další autoři: Neubauer, Mathias, 1970-, Habartová, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2020
Vydání: České vydání první
Edice: Jak na to (Jan Vašut)
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200333014 908610 641.56-056.22 Naučná literatura Dostupné 3x