Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně /
Kuchařka instantních jídel představuje návod, jak v domácích podmínkách připravit chutné a zdravé dehydrované pokrmy.
Hlavní autor: | Procházková, Kamila |
---|---|
Další autoři: | Škarková-Vydrová, Tereza, 1979- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2021
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200334636 | 909338 | 641.5-026.512.1 | Naučná literatura | Dostupné | 1x |