Vše o uzení : rady, tipy, recepty /

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů.

Hlavní autor: Dyk, Vladimír
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2012
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 641
On-line přístup: Obsah
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Obsah

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200310046 310046 664.8.035.3 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 24. 5. 2024
9x