--ale máma to vařila líp : 222 osvědčených receptů české lidové kuchyně, hrst dobrůtek posbíraných po světě, něco o koření a bylinách /

Kniha nabízí nejen tradiční jídla české kuchyně, ale také pokrmy cizokrajné. Vedle toho přináší například přehled nejdůležitějšího koření, bez nějž se žádná správná kuchyně neobejde, a spoustu dalších praktických rad a zajímavostí.

Hlavní autor: Skopová, Kamila, 1944-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Akropolis, 2009
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200257182 257182 641.55 (neuvedeno) Dostupné 14x