--ale máma to vařila líp : 222 osvědčených receptů české lidové kuchyně, hrst dobrůtek posbíraných po světě, něco o koření a bylinách /
Kniha nabízí nejen tradiční jídla české kuchyně, ale také pokrmy cizokrajné. Vedle toho přináší například přehled nejdůležitějšího koření, bez nějž se žádná správná kuchyně neobejde, a spoustu dalších praktických rad a zajímavostí.
Hlavní autor: | Skopová, Kamila, 1944- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Akropolis,
2009
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200257182 | 257182 | 641.55 | (neuvedeno) | Dostupné | 14x |