Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie /
Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postup...
Hlavní autor: | Légl, Miroslav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2015
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
On-line přístup: |
Obsah |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Internet
ObsahOddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200305901 | 305901 | 641.561 | (neuvedeno) | Dostupné | 14x |