Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina /

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální amino...

Full description

Main Author: Dallen, Maria
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Ratio Bona, 2010
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad naučná 1

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
315200260071 260071 613.2 Naučná literatura Available 20x

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
315200292276 292276 613.2 (neuvedeno) Available 11x