Jak se léčit vhodnou stravou /
Autor: Zittlau, Jörg, 1960-
Vydáno: (2006)
Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina /
Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální amino...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Dallen, Maria |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ratio Bona,
2010
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Jak se léčit vhodnou stravou /
Autor: Zittlau, Jörg, 1960-
Vydáno: (2006) -
Jak nezemřít : objevte potraviny, u nichž je vědecky dokázáno, že předcházejí chorobám a dokážou zvrátit jejich průběh /
Autor: Greger, Michael
Vydáno: (2017) -
Mc Dougallův plán : v hlavní roli zdravá výživa /
Autor: Mac Dougall, John A.
Vydáno: (2006) -
Encyklopedie léčivých potravin /
Autor: Pamplona Roger, Jorge D.
Vydáno: (2005) -
Mým jídlákům, aneb, Potraviny, jak je znáte i neznáte /
Autor: Náměstková, Lenka, 1968-
Vydáno: (2005)