Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů : přehled téměř 80 technik /

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty....

Celý popis

Hlavní autor: Hobday, Cara
Další autoři: Denbury, Jo, White, Rob, Svobodová, Lenka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200267660 267660 641.8 (neuvedeno) Dostupné 15x