Nože v kuchyni : jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! /
Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení!
Další autoři: | Wareing, Marcus, 1970- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Fragment,
2014
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení! |
---|---|
Popis jednotky: |
Terminologický slovník Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
224 s. : barev. il. ; 19 cm |
ISBN: |
9788025322413 : |