Hlavní jídla, pečivo a speciality - bezlepkově /
Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak… - směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ale i na slavnostní a jedinečné chvíle...
Hlavní autor: | Halatová, Vladěna, 1980- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Letovice :
Vladěna Halatová,
2018
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200317035 | 901636 | 641.563 | Naučná literatura | Dostupné | 6x |