Hlavní jídla, pečivo a speciality - bezlepkově /

Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak… - směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ale i na slavnostní a jedinečné chvíle...

Celý popis

Hlavní autor: Halatová, Vladěna, 1980-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Letovice : Vladěna Halatová, 2018
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak… - směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ale i na slavnostní a jedinečné chvíle - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vyladěné a pravidelně používané - recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci - vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi - pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mražáku zachová svoji chuť i konzistenci - kniha má obsah i s fotkami receptů umožňující rychlý výběr očima dle aktuální chuti - vyzkoušejte
Fyzický popis: 123 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN: 9788027038695