Víc než jen vietnamská kuchařka /

Recepty na přípravu vietnamských jídel od představitelů druhé generace Vietnamců žijících v České republice. Umění pěti elementů, kterými je jídlo tvořené. Výběr správných surovin a jejich kombinací. Soupis vietnamských restaurací v ČR.

Hlavní autor: Tran, Long
Další autoři: Nguyen, Thuy
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : CPress, 2017
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení naučné literatury

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200324312 904431 641.56(=612.91) Naučná literatura Dostupné 4x