Víc než jen vietnamská kuchařka /
Recepty na přípravu vietnamských jídel od představitelů druhé generace Vietnamců žijících v České republice. Umění pěti elementů, kterými je jídlo tvořené. Výběr správných surovin a jejich kombinací. Soupis vietnamských restaurací v ČR.
Hlavní autor: | Tran, Long |
---|---|
Další autoři: | Nguyen, Thuy |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2022
|
Vydání: | 2. rozšířené vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200346291 | 914501 | 641.56(597) | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |