Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života /

Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků k...

Celý popis

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Další autoři: Hrbková, Alena, Horák, Ondřej
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2010
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie.
Popis jednotky: Obsahuje barevné i černobílé fotografie
Fyzický popis: 245 s.: fot. ; 25 cm
ISBN: 9788024914244 :