Vaříme nemocným rakovinou a nejen pro ně /
Jídlo je jednou z nejdůležitějších součástí našeho bytí a rozhoduje o tom, zda budeme zdrávi, nebo ochoříme, nebo se s nemocí popereme. Proto má zdravá strava prvořadý význam. Autorka upozorňuje na léčebné účinky dostupných potravin (brambor, luštěnin, obilovin, zeleniny, ovoce, semen, bylinek, tvar...
Main Author: | Partyková, Vilma, 1937- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Impuls,
2010
|
Edition: | 2. vyd. |
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení naučné literatury
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200310297 | 310297 | 641.563:616-006 | (neuvedeno) | Available | 4x |