Vaříme nemocným rakovinou a nejen pro ně /
Jídlo je jednou z nejdůležitějších součástí našeho bytí a rozhoduje o tom, zda budeme zdrávi, nebo ochoříme, nebo se s nemocí popereme. Proto má zdravá strava prvořadý význam. Autorka upozorňuje na léčebné účinky dostupných potravin (brambor, luštěnin, obilovin, zeleniny, ovoce, semen, bylinek, tvar...
Hlavní autor: | Partyková, Vilma, 1937- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Impuls,
2010
|
Vydání: | 2. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!