Jde o vaši stravu : nejlepší lékař je kuchař /
Autor: Alix, Jean-Claude, 1951-
Vydáno: (2017)
Vaříme nemocným rakovinou a nejen pro ně /
Jídlo je jednou z nejdůležitějších součástí našeho bytí a rozhoduje o tom, zda budeme zdrávi, nebo ochoříme, nebo se s nemocí popereme. Proto má zdravá strava prvořadý význam. Autorka upozorňuje na léčebné účinky dostupných potravin (brambor, luštěnin, obilovin, zeleniny, ovoce, semen, bylinek, tvar...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Partyková, Vilma, 1937- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Impuls,
2010
|
Vydání: | 2. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Jde o vaši stravu : nejlepší lékař je kuchař /
Autor: Alix, Jean-Claude, 1951-
Vydáno: (2017) -
Lahodně s Ellou každý den : jednoduché recepty a fantastická jídla pro zdravý životní styl /
Autor: Woodward, Ella
Vydáno: (2016) -
Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /
Autor: Cuneo, Cinzia, 1956-
Vydáno: (2018) -
Whole30 : třicetidenní restart, který vám přinese zdraví a svobodu v jídle /
Autor: Hartwig, Melissa
Vydáno: (2015) -
Moučný mozek : zdravě bez pšenice, sacharidů a cukru, tichých zabijáků vašeho mozku /
Autor: Perlmutter, David, 1954-
Vydáno: (2014)